loading...
فوج
s.m.m بازدید : 367 1395/04/04 نظرات (0)

ابتدا ذرت ها را در یک قابلمه پر از آب قرار داده و برای ۵۰ دقیقه آن را بپزید

تا دانه های آن کاملاً نرم شود.سپس در تابه ای مناسب روغن زیتون را

ریخته و پس از این که گرم شد میگوها را که به خوبی تمیز کرده و

شسته اید، در آن تابه برای چند دقیقه سرخ کنید تا به ...

s.m.m بازدید : 491 1395/04/03 نظرات (0)

شیوه اشپزی خورش‌های سی چوان طبق مواد خام و و اب و هوا و

خواست مهمانان بیش از ۳۰ نوع خورش از جمله پختن – سرخ کردن

با کمی روغن- سرخ کردن درست می‌شود. به دنبال پیشرفت تولیدی

و شکوفایی اقتصادی ، خورش های سی چوان...

s.m.m بازدید : 278 1395/04/03 نظرات (0)
میگوها را پوست گرفته بشویید، سپس در یك آبكش بگذارید تا
آب اضافی آنها كاملاً گرفته شود. روغن را در تابه ای ریخته روی
حرارت اجاق گاز داغ كنید و سیر و كاری را در آن ریخته تفت
دهید. میگو، پیاز، فلفل دلمه ای و كرفس ...
s.m.m بازدید : 306 1395/04/03 نظرات (0)

قطعات مرغ را روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت

۲۰ دقیقه بپزد. یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید

تا مرغ طعم بهتری بگیرد. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ

را کنار می‌گذاریم. قطعات مرغ را سرخ می‌کنیم. پیاز ...

s.m.m بازدید : 339 1395/04/03 نظرات (0)

ابتدا در ظرفی پر از آب سرد مغز را بیندازید و یک قاشق سوپخوری نمک

و یک مشت سبزی خرد شده در آن ریخته و با آتش ملایم آن را بجوشانید

مواظب باشید که آتش تند نشود و مغز زیاد پخته نگردد همین که مغز

سفت شد آن را از اتش بردارید و الا خاصیت خود را از ...

تعداد صفحات : 11

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 551
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,932
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,810
  • بازدید ماه : 17,021
  • بازدید سال : 256,897
  • بازدید کلی : 5,870,454