loading...
فوج
s.m.m بازدید : 427 1395/04/03 نظرات (0)

 در یک ظرف بزرگ آرد را با نمک و فلفل مخلوط کنید. قطعات گوشت را در

آرد بغلطانید و با تکان دادن آن ها آرد اضافی را بگیرید. روغن را گرم کنید

و قطعات گوشت را حدود ۵ دقیقه تفت دهید. در ظرفی جداگانه پیاز را

سرخ کنید . حالا گوشت ، ۴ پیمانه آب و آویشن و ...

s.m.m بازدید : 519 1395/04/03 نظرات (0)

آب لیمو و سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم، خوب هم می زنیم تا

تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند. مقدار ارده، ماست و سیر مصرف

شده در این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. توصیه می کنیم این مواد

را کم کم به لبو اضافه کنید و در صورت دلخواه مقدار آن را کم یا...

s.m.m بازدید : 349 1395/04/03 نظرات (0)

نخود را چند ساعت قبل خیس کرده،پوست می گیریم. اگر فرصت نبود،ابتدا نخود را

پخته،بعد پوست آنرا می گیریم. در هر حال نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک

بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا می پزیم و بلافاصله از چرخ مخصوص

پوره رد می کنیم. نخود باید طوری پخته باشد که پس از چرخ کردن، ...

s.m.m بازدید : 299 1395/04/03 نظرات (0)

اگر تاكنون مهمان تركمن‌ها شده‌اید و چكدیرمه خورده‌اید،حتماً مزه‌ی آن را هنوز زیر دندان دارید.

هرگاه كه گفت وگویی با دیگران درباره‌ی انواع غذاهای اقوام ایرانی داشته‌باشیم،چكدیرمــــــه

نخستین غذایی است كه از جامعه‌ی تركمن برزبان می‌آید.برخی می‌گویند مثل استانبولی

است اما از آن خیلی خوش مزه‌تر.بعضی دیگر می‌گویندنظیر این نوع غذا را ...

s.m.m بازدید : 355 1395/04/03 نظرات (0)

ابتدا روغن را خوب داغ می‌كنیم و سپس گوشت را در آن سرخ می‌كنیم و پیاز را به آن

اضافه كرده و می‌‌گذاریم تا طلایی شود و سپس رب‌گوجه را اضافه می‌كنیم و با هم

سرخ می‌‌كنیم. مواد كه خوب سرخ شد آب را به آن اضافه می‌‌كنیم و شعله را كم

می‌كنیم تا مواد بپزد. بعد از این كه گوشت پخت و آب موادمان ....

تعداد صفحات : 11

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 554
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,989
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,867
  • بازدید ماه : 17,078
  • بازدید سال : 256,954
  • بازدید کلی : 5,870,511