خوراک فیله گوساله
گوشت مغز ران گوساله : ۵۰۰ گرم
سس سویا : ۳ قاشق مربا خوری
سیر : ۱ عدد
زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۲ قاشق مربا خوری
قارچ کنسرو شده : ۲ قاشق مربا خوری
آب : ۵۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۲۵ فنجان
شکر : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۳ قاشق مربا خوری
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای : ۱ عدد
سرکه : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت را بهصورت رشتههای باریکی خرد کنید و در کاسهای با چاشنی سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید. باقی روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفلها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر بههم بزنید سپس گوشتها را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهیتابه افزوده و بههم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ میشود. همچنین با مخلوط سرکه، ادویه و شکر می توانید چاشنی سرکه درست کنید.
سس سویا : ۳ قاشق مربا خوری
سیر : ۱ عدد
زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۲ قاشق مربا خوری
قارچ کنسرو شده : ۲ قاشق مربا خوری
آب : ۵۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۲۵ فنجان
شکر : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۳ قاشق مربا خوری
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای : ۱ عدد
سرکه : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت را بهصورت رشتههای باریکی خرد کنید و در کاسهای با چاشنی سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید. باقی روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفلها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر بههم بزنید سپس گوشتها را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهیتابه افزوده و بههم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ میشود. همچنین با مخلوط سرکه، ادویه و شکر می توانید چاشنی سرکه درست کنید.