فوج

طرز تهيه شنيسل مرغ
امروز جمعه 17 مرداد 1399
تبليغات تبليغات

شنیسل مرغ

شنیسل مرغ

 

● مواد لازم (برای یك خانواده ۳ تا ۴ نفره): 
▪ سینه مرغ: یك عدد كامل، 
▪ تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد، 
▪ نان خشك كوبیده: به مقدار كافی، 
▪ نمك: به مقدار كافی،
▪ روغن سرخ كردنی: به مقدار لازم.
● شیوه پخت: 
سینه مرغ را از استخوان ها طوری جدا كنید كه استخوان در انتهای بال باقی بماند. پوست سینه را بگیرید و كمی آن را بكوبید تا پهن و نازك شود. 
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشكنید و با كمی نمك مخلوط كنید. پس از آن تكه های سینه مرغ را ابتدا در نان خشك كوبیده بزنید و دو ظرف آن را در روغن سرخ كنید تا طلایی شود. این غذا به همراه سیب زمینی پوره شده و سالاد فصل و آب معمولی، شام بسیار سالم و با كالری مناسب است.

 

منبع : روزنامه جوان

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد