loading...
فوج
s.m.m بازدید : 425 1395/04/03 نظرات (0)

یك دسته گشنیز را پاك كرده و میشویم و سپس آنرا ریز خورد می كنیم و كنار می

گداریم. سپس برنج رابا ۱ قاشق غذاخوری نمك آبكش كرده و كنار میگداریم. ( برنج

كمی نرم باشد)سپس دال را با مقداری آب و حبه های سیر درون قابلمه كوچكی

ریخته و میپزیم تا زمانیكه كاملا پخته شده و آب آن بخوردش رود ...

s.m.m بازدید : 276 1395/04/03 نظرات (0)

ابتدا برنج را خیس کرده آبکش می کنیم وقتی دم کشید کنار گذاشته و بعد

پنیر کورد را مکعبی کرده با سس سویا آغشته کرده تا مزه دار شود و بعد

پیاز و هویج ، فلفل دلمه ای را مکعبی کرده تفت می دهیم و بعد نخود

فرنگی پخته شده را با پنیر کورد بادام هندی و قارچ تفت داده ...

s.m.m بازدید : 285 1395/04/03 نظرات (0)

هویج و گل کلم و قارچ و سیب زمینی را جداگانه در روغن تفت میدهیم و آنها را

با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم. سیر و پیاز را در روغن تفت مدیهیم تا طلایی

شود و گوجه فرنگی های خرد شده را به آن میافزاییم.شنبلیله تازه و نمک و

فلفل و زردچوبه و زیره و پودر گشنیز و ادویه و نخود فرنگی را به ...

s.m.m بازدید : 325 1395/04/03 نظرات (0)

پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به مدت ۵ دقیقه در روغن تفت میدهیم تا به

رنگ طلایی درآید.کلم بروکلی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و میگذاریم ۵

دقیقه روی حرارت کم بپزد.تخم مرغها را با خامه مخلوط میکنیم و نمک و جوز

هندی را به آن می افزاییم و آن را به بقیه مواد اضافه میکنیم و...

s.m.m بازدید : 333 1395/04/03 نظرات (0)

بادنجان‌های متوسط را به چهار قسمت تا نصف حجم طولی آن‌، قاچ کنید‌. نارگیل

خشک کوبیده و سه عدد فلفل قرمز و یک قاشق زیره و یک قاشق خشخاش را

بو بدهید و سپس آن را یکوبید و عرق یک‌عدد سیر با گشنیز سبز را گرفته با قدری

فلفل و زرد چوبه و نمک مخلوط نموده و آن را با مواد فوق ....

تعداد صفحات : 11

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 421
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,474
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,352
  • بازدید ماه : 14,563
  • بازدید سال : 254,439
  • بازدید کلی : 5,867,996