بگارابیگن
بادمجان : ۶ عدد
فلفل قرمز : ۳ عدد
کنجد : ۱ قاشق سوپخوری
سیر : ۱ عدد
پیاز : ۲ عدد
آب تمر : ۰.۵ فنجان
نارگیل : ۱ فنجان
زیره : ۱ قاشق سوپخوری
گشنیز : ۱.۵ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
زردچوبه : قدری
نمک : قدری
روغن : ۳ قاشق سوپخوری
بادنجانهای متوسط را به چهار قسمت تا نصف حجم طولی آن، قاچ کنید. نارگیل خشک کوبیده و سه عدد فلفل قرمز و یک قاشق زیره و یک قاشق خشخاش را بو بدهید و سپس آن را یکوبید و عرق یکعدد سیر با گشنیز سبز را گرفته با قدری فلفل و زرد چوبه و نمک مخلوط نموده و آن را با مواد فوق بیامیزید.
ادویهجات مذکور را در وسط بادنجان جای دهید و بادنجانها را با نخ ببندید. دو سه دانه پیاز را حلقه حلقه بریده با سه قاشق روغن در دیگ ریخته و بادنجانها را رویش بچینید و کمی سرخش کنید. پس از اینکه مختصری سرخ شد، روی بادنجانها آب بریزید تا بپزد. وقتی که بادنجانها پخت، نیم فنجان آب تمر غلیظ روی آنها بریزید تا روغن پس بدهد، وقتیکه سر سفره میبرید، تخمها را با قیچی قطع کنید.
فلفل قرمز : ۳ عدد
کنجد : ۱ قاشق سوپخوری
سیر : ۱ عدد
پیاز : ۲ عدد
آب تمر : ۰.۵ فنجان
نارگیل : ۱ فنجان
زیره : ۱ قاشق سوپخوری
گشنیز : ۱.۵ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
زردچوبه : قدری
نمک : قدری
روغن : ۳ قاشق سوپخوری
بادنجانهای متوسط را به چهار قسمت تا نصف حجم طولی آن، قاچ کنید. نارگیل خشک کوبیده و سه عدد فلفل قرمز و یک قاشق زیره و یک قاشق خشخاش را بو بدهید و سپس آن را یکوبید و عرق یکعدد سیر با گشنیز سبز را گرفته با قدری فلفل و زرد چوبه و نمک مخلوط نموده و آن را با مواد فوق بیامیزید.
ادویهجات مذکور را در وسط بادنجان جای دهید و بادنجانها را با نخ ببندید. دو سه دانه پیاز را حلقه حلقه بریده با سه قاشق روغن در دیگ ریخته و بادنجانها را رویش بچینید و کمی سرخش کنید. پس از اینکه مختصری سرخ شد، روی بادنجانها آب بریزید تا بپزد. وقتی که بادنجانها پخت، نیم فنجان آب تمر غلیظ روی آنها بریزید تا روغن پس بدهد، وقتیکه سر سفره میبرید، تخمها را با قیچی قطع کنید.