


۱) ابتدا برگهای اسفناج را خرد کرده و به مدت ۵دقیقه در مقدار کمی آب
بپزید. سپس آنها را آبکشی کرده و با انگشتان دست آنها را فشار دهید تا
آب اضافیشان گرفته شود.۲) روغن را در تابهای بریزید و نخود فرنگی،
ذرت، فلفلدلمهای، هویج،سیر و تره فرنگی خرد شده را ...

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت بگذارید. روغن را
درماهیتابهای گرم كنید و پیازچهها را در آن بهمدت سه دقیقه تفت
دهید. سیر را اضافه كنید وچند دقیقه حرارت دهید تا زمانی كه سیر
وپیازچهها نرم ...

لپه ماش را توی آب بیندازید تا بجوشد، وقتیکه خوب پخته شد آن را توی چلو
صافی صاف کنید بهطوری که آب آن توی ظرف جداگانه محفوظ بماند.سپس
با گوشتکوب، ماش را توی کاسهای نرم کرده آبی را که از چلو صافی
گذرانیده اید، روی آن...

خورشهای چین به لحاظ هنر آشپزی دارای سبکهای گوناگون است . در این
میان آنچه از همه بیشتر تاثیرگذار بوده و جنبه نمایندگی داشته و مورد
شناسایی عمومی جامعه قرار گرفته ، هشت خورش مشهور چین از جمله
لو - استان شان دونگ – چوان - استان سی چوان - یوه - ...
تعداد صفحات : 11