loading...
فوج
s.m.m بازدید : 321 1395/04/04 نظرات (0)
ذرت را در ظرف مخصوص ماكروویو بریزید و با قدرت ۸۰ درصد به مدت ۲
دقیقه در ماكروویو قرار دهید ( در فاصله ای كه ذرت در ماكروویو است،
۲ تا ۳ بار هم بزنید تا تمام ذرت ها گرم شوند). سپس كره، آویشن،
نمك، و فلفل را به آن بیفزایید و تا ۲ دقیقه دیگر با همان قدرت ...
s.m.m بازدید : 347 1395/04/04 نظرات (0)

۱) ابتدا برگ‌های اسفناج را خرد کرده و به مدت ۵دقیقه در مقدار کمی آب

بپزید. سپس آنها را آبکشی کرده و با انگشتان دست آنها را فشار دهید تا

آب اضافی‌شان گرفته شود.۲) روغن را در تابه‌ای بریزید و نخود فرنگی،

ذرت، فلفل‌دلمه‌ای، هویج،‌سیر و تره فرنگی خرد شده را ...

s.m.m بازدید : 302 1395/04/04 نظرات (0)

فر را روی‌ ۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد یا ۳۵۰درجه‌ فارنهایت‌ بگذارید. روغن‌ را

درماهی‌تابه‌ای‌ گرم‌ كنید و پیازچه‌ها را در آن‌ به‌مدت‌ سه‌ دقیقه‌ تفت‌

دهید. سیر را اضافه‌ كنید وچند دقیقه‌ حرارت‌ دهید تا زمانی‌ كه‌ سیر

وپیازچه‌ها نرم‌ ...

s.m.m بازدید : 325 1395/04/04 نظرات (0)

لپه ماش را توی آب بیندازید تا بجوشد‌، وقتی‌که خوب پخته شد آن را توی چلو

صافی صاف کنید به‌طوری که آب آن توی ظرف جداگانه محفوظ بماند.سپس

با گوشت‌کوب، ماش را توی کاسه‌‌ای نرم کرده آبی را که از چلو صافی

گذرانیده اید، روی آن...

s.m.m بازدید : 320 1395/04/04 نظرات (0)

خورشهای چین به لحاظ هنر آشپزی دارای سبک‌های گوناگون است . در این

میان آنچه از همه بیشتر تاثیرگذار بوده و جنبه نمایندگی داشته و مورد

شناسایی عمومی جامعه قرار گرفته ، هشت خورش مشهور چین از جمله

لو - استان شان دونگ – چوان - استان سی چوان - یوه - ...

تعداد صفحات : 11

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 420
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,449
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,327
  • بازدید ماه : 14,538
  • بازدید سال : 254,414
  • بازدید کلی : 5,867,971