سه عدد از تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب میزنیم و کمی نمک
و فلفل بر آن میپاشیم، بعد یک قاشق از سبزی را با تخم مرغ و شیر مخلوط
میکنیم و دو قاشق از روغن را در تابه میریزیم. بعد تابه مناسبی را ...
سه عدد از تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب میزنیم و کمی نمک
و فلفل بر آن میپاشیم، بعد یک قاشق از سبزی را با تخم مرغ و شیر مخلوط
میکنیم و دو قاشق از روغن را در تابه میریزیم. بعد تابه مناسبی را ...
تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک
و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد
تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش
میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا ...
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا
کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می
ریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵
سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را د...
۱ ) یك كاسه بلوری متوسط آماده كنید. سپس زردههای تخممرغ را به همراه
شكر یا پودر قند در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایه پف كرده و كمرنگ شود.
حالا مایه را به خامه زده شده و وانیل اضافه كنید.۲ ) در كاسه بلوری دیگری
سفیدههای تخممرغ را با همزن به حدی بزنید تا ...
در حرارت ملایم، در ظرفی کره را آب کنید. سفیده تخم مرغ و نمک را با هم
مخلوط کنید. هرچه سفیده را بیشتر بزنید املت شما سبک تر و پف دارتر می
شود حال این مخلوط را در ظرف حاوی کره بریزید و تابه را روی گاز به عقب و
جلو ببرید. با این عمل تخم مرغ ها به ظرف نمی چسبند. در ...
تعداد صفحات : 10