برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و
میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر
را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی
را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد ...
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و
میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر
را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی
را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد ...
دو قاشق از روغن زیتون را در تابه میریزیم و میگذاریم داغ شود،
گوجه فرنگی را در روغن میریزیم و یک تفت میدهیم، کمی جعفری
خرد شده و نمک و فلفل داخل گوجه فرنگی مینمائیم و آن را از
روی آتش برمیداریم و با تخم مرغها و شیر شش قطعه ...
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم
تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ
میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً
بارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم ...
۱) گوجهفرنگی و پیاز وجعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و
سیر را به آن اضافه کرده با دست هم میزنیم.۲) تخممرغ زدهشده
و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم می
زنیم.۳) تنماهی را به مواد اضافه کرده،خوب...
آرد ذرت را با آب در یک ظرف بزرگ ریخته و آنها را مخلوط کنید تا به
شکل خمیر درآید. در یک ماهی تابه روغن زیتون ریخته، خمیر را
در کف آن گذاشته و ظرف را به مدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم
اجاق گاز قرار دهید و سپس آن را برگردانید.در ظرفی...
تعداد صفحات : 10