loading...
فوج
s.m.m بازدید : 293 1395/04/03 نظرات (0)

املت با طعم ماهی

 

املت با طعم ماهیاگر دیر به خانه رسیده‌اید و تنها موجودی یخچالتان برای خوردن، تخم مرغ است و نگران تکراری‌بودن طعم آن هستید، ستون امروز آشپز بانو را بخوانید تا بتوانید با همان تخم‌مرغ‌های موجود، املت با طعم دیگری تحویل خانواده بدهید.
● مواد لازم:
▪ پیاز رنده شده نرم: یک عدد بزرگ 
▪ تخم‌مرغ زده‌شده: ۵ عدد
▪ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
▪ گوجه‌فرنگی رنده‌شده نرم :۲ عدد
▪ جعفری ریز‌شده: یک چهارم لیوان
▪ تن‌ماهی بدون‌روغن: یک قوطی ریز‌شده
▪ نمک: یک قاشق چایخوری
▪ ادویه مخلوط: کمی فلفل قرمز: کمی
▪ آرد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ بیکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ سیر کوبیده‌شده: یک عدد
● طرز تهیه:
۱) گوجه‌فرنگی و پیاز وجعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم می‌زنیم.
۲) تخم‌مرغ زده‌شده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم.
۳) تن‌ماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم می‌زنیم.
۴) در آخر آرد و بیکینگ‌ پودر را اضافه کرده و مواد را هم می‌زنیم.
۵) سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می‌گذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.

 

منبع : روزنامه تهران امروز
برچسب ها املت با طعم ماهی ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 597
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,590
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,468
  • بازدید ماه : 17,679
  • بازدید سال : 257,555
  • بازدید کلی : 5,871,112