املت با طعم ماهی

● مواد لازم:
▪ پیاز رنده شده نرم: یک عدد بزرگ
▪ تخممرغ زدهشده: ۵ عدد
▪ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
▪ گوجهفرنگی رندهشده نرم :۲ عدد
▪ جعفری ریزشده: یک چهارم لیوان
▪ تنماهی بدونروغن: یک قوطی ریزشده
▪ نمک: یک قاشق چایخوری
▪ ادویه مخلوط: کمی فلفل قرمز: کمی
▪ آرد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ بیکینگپودر: یک قاشق مرباخوری
▪ سیر کوبیدهشده: یک عدد
● طرز تهیه:
۱) گوجهفرنگی و پیاز وجعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم میزنیم.
۲) تخممرغ زدهشده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم.
۳) تنماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم میزنیم.
۴) در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را هم میزنیم.
۵) سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر میگذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.
منبع : روزنامه تهران امروز