املت پیاز
تخم مرغ : ۹ عدد
شیر هموژنیزه : ۹ قاشق سوپخوری
روغن : ۶ قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی : ۶ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
مایه اصلی تمام املتها به همین طریق تهیه میشود و به نسبت احتیاج مقدار آن را میتوانیم کم یا زیاد کنیم.
سه عدد املت ساده تهیه میکنیم و لای هر کدام را مقداری پیاز سرخ شده میریزیم و میپیچیم (پیازی که برای املت مصرف میکنیم نباید زیاد سرخ شده باشد کافی است که رنگ آن کمی طلائی شود) ممکن است یکی دو عدد فلفل دلمهای خرد کرده را با پیاز کمی سرخ نمود و لای املت قرار داد.
شیر هموژنیزه : ۹ قاشق سوپخوری
روغن : ۶ قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی : ۶ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
مایه اصلی تمام املتها به همین طریق تهیه میشود و به نسبت احتیاج مقدار آن را میتوانیم کم یا زیاد کنیم.
سه عدد املت ساده تهیه میکنیم و لای هر کدام را مقداری پیاز سرخ شده میریزیم و میپیچیم (پیازی که برای املت مصرف میکنیم نباید زیاد سرخ شده باشد کافی است که رنگ آن کمی طلائی شود) ممکن است یکی دو عدد فلفل دلمهای خرد کرده را با پیاز کمی سرخ نمود و لای املت قرار داد.