روغن زیتون را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس
پیازچه را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای دو دقیقه کمی تفت داده
شود. سپس گوجه فرنگی های خردشده را اضافه کنید و برای چند
دقیقه تفت دهید تا جایی که آب آن گرفته شده و کمی...
روغن زیتون را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس
پیازچه را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای دو دقیقه کمی تفت داده
شود. سپس گوجه فرنگی های خردشده را اضافه کنید و برای چند
دقیقه تفت دهید تا جایی که آب آن گرفته شده و کمی...
گوشت و سوسیس و سیر را در روغن زیتون تفت بدین تا سوسیس
خوب سرخ بشه.این مواد را در صافی قرار دهید.نمک و زیره و رب
گوجه فرنگی و سس سویا را به این مواد اضافه کرده خووب مخلوط
کنید.مواد را کناری بگذارید تا سرد بشه...
نمك و فلفل را به زرده و اسفناج اضافه كنید و سپس سفیده را افزوده
و مخلوط كنید. یك تابه نچسب به قطر ۲۴سانتی متر در نظر بگیرید و
كف آن را كمی چرب كرده روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
نیمی از مخلوط بالا را در آن بریزید و در تابه را بسته و ...
۱) آرد را الک کرده و با مقداری نمک مخلوط کنید. در ظرف دیگری
تخممرغ، ماست و آب و روغن را با هم مخلوط کنید؛ سپس مخلوط
آرد و نمک را کمکم به آن اضافه کرده و هم بزنید.پوره اسفناج
(اسفناج کوبیده شده) را نیز به همراه فلفل و جوز....
پیاز را پس از رنده کردن در روغن زیتون کمی تفت بدهید. سپس سیر
را به آن بیفزایید و دوباره کمی تفت بدهید. همین کار را با فلفل دلمه ای
ریز شده ادامه دهید.حال هر ۸ عدد قارچ را چهار قسمت کنید و در
همین مواد آن قدر بچرخانید تا رنگش عوض شود. اکنون ...
تعداد صفحات : 10