املت با پیازچه و گشنیز

▪ شش عدد تخم مرغ
▪ دو عدد پیازچه خردشده
▪ یک عدد گوجه فرنگی خردشده
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نمک و فلفل
▪ کمی گشنیز خردشده
▪ کمی پونه خردشده
● طرز تهیه
روغن زیتون را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازچه را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای دو دقیقه کمی تفت داده شود. سپس گوجه فرنگی های خردشده را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا جایی که آب آن گرفته شده و کمی طلایی رنگ شود. سپس پونه را به مواد اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و به آرامی هم بزنید در همین حالت نمک و فلفل را به میزان دلخواه به مواد بیفزایید. پس از پخته شدن املت، گشنیز خردشده را به آن اضافه کرده و سرو کنید.
[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران