loading...
فوج
s.m.m بازدید : 325 1395/04/08 نظرات (0)

سوپ گوشت قلقلی مکزیکی

 

سوپ گوشت قلقلی مکزیکی۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۲ حبه سیر كوبیده
۱ قاشق سس چیلی
۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۵۱ لیتر آب گوشت
۱ قاشق سوپخوری جعفری خرده شده
۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته
نصف پیمانه خامه
۲ عدد پیازچه خرد شده
▪برای گوشت قلقلی:
۵۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
۲ عدد پیازچه ریز خرد شده
۱ عدد تخم مرغ كمی زده شده 
نصف پیمانه مغز نان سفید
یك قاشق چایخوری ادویه
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
یك قاشق روغن زیتون را در قابلمه ای داغ كنید. پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی را اضافه كنید و همراه با آب گوشت بگذارید بجوشد. پس از ۱۵ دقیقه جعفری را اضافه كنید. سپس گوشت قلقلی آماده شده و لوبیا را بیفزایید و بگذارید سوپ با در بسته بجوشد تا گوشت قلقلی مغز پخت شود.
برای آماده كردن گوشت قلقلی همه مواد اولیه آن را به جز روغن با هم مخلوط كنید و كمی ورز دهید. سپس هر قاشق از این مخلوط را با دست به صورت گلوله ای درآورید. روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و گوشت ها را در آن سرخ كنید تا برشته شوند.پس از آماده شدن سوپ آن را با خامه و پیازچه خرد شده سرو نمایید.

 

منبع : روزنامه شرق
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 600
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,652
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,530
  • بازدید ماه : 17,741
  • بازدید سال : 257,617
  • بازدید کلی : 5,871,174