loading...
فوج
s.m.m بازدید : 429 1395/04/04 نظرات (0)

خوراک لپه با سبزیجات

● مواد لازم:

▪ گوشت (۴۰۰ گرم)،
▪ لپه (۲۰۰ گرم)،
▪ آب (۶ لیوان)،
▪ پیاز (۱ عدد)،
▪ پیازچه حلقه شده (۱ لیوان)،
▪ كدو (۳۰۰ گرم)،
▪ قارچ كوچك (۲۰۰ گرم)،
▪ كره (یك چهارم لیوان)،
▪ پنیر رنده شده (۲۰۰ گرم)،
▪ خامه (یك چهارم لیوان)،
▪ آبلیمو (۳ قاشق غذاخوری)،
▪ تخم گشنیز ساییده شده (۱ قاشق غذاخوری)،
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم.
● طرز تهیه:
۱) گوشت را خرد كنید و با آب و نمك و پیاز به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
۲) تعدادی از پیازچه ها را برای تزیین كنار بگذارید و بقیه را به صورت حلقه درآورید، كدوها را نیز به شكل مكعب خرد كنید، همچنین قارچها را ورقه، ورقه كنید و سپس تمام این سبزیجات را در كره تفت دهید.
۳) لپه را از قبل خیس كنید و بشویید و به همراه سبزیجات به گوشت اضافه كنید، بگذارید تا لپه بپزد و خوراك به روغن بیفتد. آن گاه پنیر رنده شده را به مواد اضافه كرده، بگذارید كاملاً ذوب شود، آبلیمو، خامه، فلفل، نمك و تخم گشنیز ساییده شده را به غذا اضافه كنید. پس از چند دقیقه غذا آماده است آن را در ظرف مناسبی بكشید و با ساقه های پیازچه خرد شده و كمی خامه روی آن را تزیین كنید.

ایران ریحانی

 

منبع : روزنامه قدس
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 586
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,421
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,299
  • بازدید ماه : 17,510
  • بازدید سال : 257,386
  • بازدید کلی : 5,870,943