loading...
فوج
s.m.m بازدید : 361 1395/05/01 نظرات (0)

فوندوی گوجه‌فرنگی

 

شرح حال این غذا: 
مواد لازم:
کره دو قاشق سوپخوری 
آرد یک قاشق سوپخوری 
رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق سوپخوری 
آب گوشت دو پیمانه
پیازکوچک یک عدد 
پنیر گودا ۴۰۰ گرم 
گوجه‌فرنگی یک عدد 
جعفری خردشده یک قاشق سوپخوری 
سیر یک حبه 
دستور تهیه: درظرف فوندو آرد را با کره سرخ کنید، رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده تفت دهید، سپس آب گوشت جوشان را روی آن بریزید و حرارت را ملایم کنید. گوجه‌فرنگی را یک دقیقه در آب جوش قرار داده و سپس ۱ دقیقه در آب سرد قرار دهید تا پوست آن جدا شود. سپس تخم‌های آنرا بیرون آورده و خرد نمایید و به مواد ذکر شده اضافه کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و پنیر را به صورت حبه‌های کوچک برش داده و همراه پیاز و سیر در ظرفی ریخته، حرارت را ملایم کنید و به آرامی تفت دهید تا پنیر ذوب شود. سپس آن را با خامه ، ادویه جات و جعفری خردشده به فوندو اضافه کرده و با تکه‌های نان سفید میل نمایید.

 

منبع : روجین سایت مازندران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 697
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,604
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,482
  • بازدید ماه : 22,693
  • بازدید سال : 262,569
  • بازدید کلی : 5,876,126