کوکو ماهی

۱) همان طور كه از نام این غذا پیداست، ماهی جزء اصلی آن را تشكیل میدهد و به منظور كاهش میزان روغن استفاده شده در این غذا، توصیه میشود تا ابتدا ماهیها را بخار پز كرده و با سایر مواد آن را مخلوط كنید. این كار موجب میشود تا برای سرخ كردن كوكویتان از روغن كمتری استفاده كنید و زمان كمتری را برای پختن آن صرف كنید.
۲) حتماً میدانید كه در همه كوكوها از تخم مرغ استفاده میشود. توصیه ما به شما آن است كه در تهیه این غذا از تخممرغهای امگادار استفاده كنید تا از خواص ارزشمند امگا سه نیز بهرهمند شوید اما اشتباه نكنید.
۳ ) تخممرغ معمولی نیز به دلیل داشتن كلسترول اثرات منفی بر سلامت شما نخواهد داشت اما تخممرغهایی كه دارای اسیدهای چرب امگا سه هستند، نسبت به نوع اول ارجحیت دارند.
۴) در تهیه این غذا نیز از سبزیهایی مانند فلفل دلمهای و انواع سبزیهای معطر برگ سبز (نظیر جعفری، ریحان و گشنیز) به كار ببرید تا هم بوی خاص ماهی را كه اغلب افراد به دلیل وجود آن از این غذای ارزشمند دوری میكنند، از بین ببرد و هم غذایتان هر فرد بی اشتهایی را به غذا خوردن وادار كند.
۵) از آنجایی كه این غذا به همراه نان میل میشود، توصیه ما به شما آن است كه به همراه آن از نانهایی كه از آرد كامل تهیه شدهاند، استفاده كنید زیرا سبوسی كه به همراه آرد در تهیه این نانها استفاده میشود، موجب حفظ سلامت دستگاه گوارش میشود. به علاوه، در میان نانهای موجود نیز از نان لواش و بربری كمتر استفاده كنید زیرا امكان وجود جوششیرین در تهیه این دو نان هنوز هم با وجود نظارتهای فراوان وزارت بهداشت وجود دارد.
۶ ) در كنار این غذا از سالاد، سبزیهای تازه و یا ترشی استفاده كنید تا انواع ویتامینها نیز در كنار پروتئین و كربوهیدراتیهای موجود در آن، موجب كامل شدن وعده غذاییتان شود.
منبع : روزنامه سلامت