loading...
فوج
s.m.m بازدید : 328 1395/05/01 نظرات (0)

ترش شامی (کال شامی)

 

● مواد لازم 
▪ گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم 
▪ سیب زمینی بزرگ ۱ عدد 
▪ پیاز بزرگ ۱ عدد 
▪ تخم مرغ ۳ عدد 
▪ آب غوره نصف پیمانه پلوپز 
▪ آب ۱ لیتر 
▪ كره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم 
▪ نمك ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم 
▪ رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق 
▪ برنج برای سرو ۵ پیمانه پلوپز 
● چگونگی تهیه
ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده كرده و به گوشت چرخ كرده اضافه كرده سپس تخم مرغها و نمك و فلفل و دارچین و زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت كتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ می كنیم سپس در ظرف دیگری كمی كره ریخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه كرده و می گذاریم تا بجوشد بعد كتلتها را به آن افزوده و می گذاریم تا سس بخورد كتلت رود . در انتها با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین كرده و با برنج سرو می كنیم.
▪ توجه: این غذا به آن علت ترش شامی یا كال شامی گفته می شود كه از سیب زمینی خام استفاده شده و بوسیله آب غوره یا نارنج ترش می شود . این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .

 

منبع : شبکه جهانی جام جم
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 471
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,513
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,391
  • بازدید ماه : 15,602
  • بازدید سال : 255,478
  • بازدید کلی : 5,869,035