فوج

چیکن تکه
امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

چیکن تکه

چیکن تکه

 

چیکن تکه● مواد لازم برای ۶ نفر: 
▪ زنجبیل تازه نرم شده=۱ قاشق چایخوری 
▪ سیر تازه رنده شده=۱ قاشق چایخوری 
▪ گشنیز ریز شده=۱ قاشق چایخوری 
▪ زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری 
▪ فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری 
▪ ماست=۳ قاشق غذاخوری 
▪ نمک=۱ قاشق چایخوری 
▪ آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری 
▪ رب گوجه فرنگی=۱ قاشق غذاخوری 
▪ سینه مرغ=۱ و ۲/۱ کیلوگرم 
▪ پیاز ورقه شده=۱ عدد بزرگ 
▪ روغن=۳ قاشق غذاخوری 
● مواد لازم جهت تزئین= 
▪ ۶ برگ کاهو 
▪ ۱ عدد لیموی قاچ شده 
● طرز تهیه: 
۱) زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم. 
۲) ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم. 
۳) مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم و در آن می غلتانیم تا خوب جذب شود و می گذاریم ۳ ساعت یا ترجیحا ۱ شب بماند. 
۴) پیازها را در کف یک ظرف نسوز می چینیم و نیمی از روغن را روی پیازها می پاشیم. 
۵) تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زیر می پزیم. هر تکه را یک بار بر می گردانیم و با بقیه روغن آن را کمی چرب می کنیم و حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد. 
۶) مرغها را روی بستری از کاهو می چینیم و آن را با لیمو تزئین می کنیم.

 

منبع : زنده رود

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد