چیلی گوشت و لوبیا

روغن را در تابه ای داغ كنید و پیاز و فلفل دلمه ای را در آن بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوشت و زیره ها را اضافه كنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شده و برشته شود. لوبیا، رب گوجه فرنگی، آب و قرص سوپ كه خرد كرده اید را اضافه كنید بگذارید با حرارت ملایم چند دقیقه بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. سپس چیپس ذرت را دور ظرف موردنظر برای سرو غذا بچینید و خوراك چیلی را در میان حلقه چیپس بریزید. ماست چكیده را روی خوراك بریزید، گشنیز را روی آن بپاشید و سرو كنید.
سپیده سلیمی
منبع : روزنامه شرق