loading...
فوج
s.m.m بازدید : 288 1395/05/01 نظرات (0)

حلیم بوقلمون

 

حلیم بوقلمون● مواد لازم 
▪ گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم 
▪ نمك به مقدار لازم 
▪ كره ۵۰ گرم 
▪ دارچین به میزان لازم 
▪ شكر به میزان لازم 
▪ گندم پوست كنده ۵۰۰ گرم 
● چگونگی تهیه
ابتدا گندم را شب قبل خیس كرده سپس آب آن را خالی كرده و در قابلمه می ریزیم و گوشت بوقلمون را در این مرحله به گندم افزوده و درب قابلمه را قرار داده و صبر می كنیم تا گوشت كاملاٌ تغییر كند سپس به‌ آن حدود ۴ برابر آب افزوده و كمی نمك اضافه می كنیم و حرارت را زیاد می كنیم تا مواد به جوش آید سپس حرارت را كم می كنیم و به مدت ۴ ساعت به آن زمان برای پخت می دهیم .
سپس گوشت را از حلیم بیرون آورده و حلیم را با گوشت كوب برقی می كوبیم سپس بعد از له شدن كامل حلیم گوشت را با دست ریش ریش كرده و به حلیم اضافه می كنیم بعد روی حلیم را با كره و دارچین و شكر تزئین می كنیم و آن را سرو می كنیم.
▪ توجه : به جای گوشت بوقلمون می توان از گوشت گوسفند و یا مرغ نیز استفاده كرد و برای تزئین می توان از زغفران حل شده و مخلوط پودر نارگیل و شكر نیز استفاده كرد.( برای ۱۰ نفر)

 

منبع : شبکه جهانی جام جم
برچسب ها حلیم بوقلمون ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 567
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,194
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,072
  • بازدید ماه : 17,283
  • بازدید سال : 257,159
  • بازدید کلی : 5,870,716