خوراک گوشت

▪ فیله گوشت:۲ عدد، هر یك ۳۰۰ گرم
▪ پنیر گودای رنده شده:۲۸۰ گرم
▪ گوجه فرنگی پوست كنده:۸۰۰ گرم
▪ سیر:۱ حبه
▪ روغن زیتون:۴ قاشق سوپخوری
▪ ریحان:۱۰۰ گرم
▪ پیاز:۳۵۰ گرم
▪ فلفل دلمه:۲ عدد
▪ كدو:۱ عدد
▪ كره:یك چهارم پیمانه
▪ شكر:۱ قاشق سوپخوری
▪ جوز هندی:نصف قاشق چایخوری
▪ نمك و فلفل:به میزان لازم
● طرز تهیه:
حبه سیر را خرد كنید و در یك قاشق روغن تفت دهید، گوجهها را خرده كرده و به سیر اضافه كنید و تفت دهید.ریحانها را بشوید و برگهای آن را جدا كرده و به سس اضافه كنید، نمك، فلفل و شكر رابه آن بیفزایید.پیاز را به صورت ورقههای نازك ببرید، فلفل و كدو را نیز بشویید، فلفل دلمهها را برش طولی و كدو را برش عرضی دهید، در باقی مانده روغن، پیاز را تفت دهید و سپس باقی سبزیها را به آن اضافه كنید و مقداری تفت بدهد كه آب آن كاملا تبخیر شود.نمك، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزایید.فیلهها را به صورت برشهای ۱ سانتی در آورید و در كره از ۲ طرف سرخ و از تابه خارج كنید و نمك و فلفل بزنید.سبزیها را در ظرف نسوزی بریزید و تكههای گوشت ورقه شده را روی آنها قرار دهید و سس را اضافه كنید، پنیر رنده شده را روی كل مواد بریزید، سپس ظرف را به مدت ۱۲ تا ۲۵ دقیقه در فر دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید.حال این غذا را با نان باگت تازه سرو كنید.
منبع : خانواده سبز