خوراک گوشت مکزیکی

۷۵۰ گرم گوشت استیكی
۳۵ گرم پودر مخصوص تاكو
(یا ادویه معمولی)
۲ قاشق سوپخوری روغن مایع
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
۱ عدد فلفل دلمه ای زرد
۱ عدد پیاز قرمز
۴ عدد گوجه فرنگی كوچك
۲ قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده
گوشت را به صورت نوارهای باریك خرد كنید. روغن را در یك تابه نچسب بزرگ داغ كنید. پیاز را خلال كرده و با گوشت در تابه بریزید. گوشت و پیاز را تفت دهید تا زمانی كه گوشت كاملاً پخته و برشته شود. نمك و ادویه را اضافه كنید و بعد از چند تفت آنها را در ظرف دیگری خالی كنید. فلفل ها را به صورت خلال های باریك خرد كنید و در همان تابه تفت دهید تا نرم شوند. گوشت و پیاز را به تابه برگردانید. گوجه فرنگی ها را به صورت خلال های باریك خرد كنید و با گشنیز به غذا اضافه كنید و چند تفت بدهید تا گوجه داغ شده و كمی نرم شود. غذا آماده سرو است.
منبع : روزنامه شرق