فوج

خوراک اسفناج و گلابی
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

خوراک اسفناج و گلابی

خوراک اسفناج و گلابی

 

خوراک اسفناج و گلابی● مواد لازم برای سه نفر 
▪ یک عدد گلابی 
▪ هشت برگ کوچک اسفناج 
▪ صد گرم گوجه گیلاسی 
▪ چهار عدد پیازچه 
▪ نصف خیار 
▪ ۵۰ گرم تربچه 
▪ مواد لازم برای سس
▪ آب یک عدد لیموترش 
▪ سه قاشق مرباخوری شیر 
▪ دو قاشق مرباخوری سس خردل 
▪ چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نصف قاشق مرباخوری سرکه 
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه 
گلابی را پوست گرفته و برش ـ برش کنید. تربچه ها را به حلقه های نازک تقسیم کنید، سپس گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و پیازچه ها را لایه ـ لایه برش دهید. خیار را پوست گرفته و حلقه ـ حلقه کنید. برگ های اسفناج را بشویید. تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید. در یک کاسه کوچک، آب لیموترش را با روغن زیتون و شیر بخوبی هم بزنید. سپس سرکه و سس خردل را با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنقدر با نوک چنگال بزنید تا یکدست شود. قبل از سرو کردن عصرانه، سس را روی آن بریزید. 

مریم سعادتی

 

منبع : روزنامه ایران

دسته بندي: اشپزی اسان, خوراک سبزیجات,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد