شنیسل فیله

▪ فیله: به مقدار لازم
▪ آرد سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
▪ آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
▪ نمك و فلفل: به میزان لازم
● طرز تهیه:
هر كدام از فیلهها را با چاقو خرد كنید تخممرغها را در ظرفی جداگانه ریخته و خوب همبزنید سپس به ترتیب زیر، كار را ادامه دهید:
ابتدا فیلهها را در آرد بغلتانید بعد آن را درتخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید وبعد آنها را در روغن سرخ كنید روغن باید حتماداغ باشد بعد از اینكه یك طرف مواد سرخ شدآنها را برگردانده تا طرف دیگر هم خوب سرخشود این شنیسل را میتوانید با انواع سبزیهایپخته مثل هویج، اسفناج و... سرو كنید.
منبع : خانواده سبز