فوج

طرز تهيه کباب بلغاري
امروز چهارشنبه 30 خرداد 1403
تبليغات تبليغات

کباب بلغاری

کباب بلغاری

 


● مواد لازم:
▪ پیازچه برش داده شده برای تزئین 
▪ پیاز یا فلفل دلمه خلال شده برای وسط گوشت 
▪ نمك، فلفل و زعفران آب زده 
▪ گوشت فیله گوسفند و یا گوشت فیله گوساله كه به ابعاد ۲۵*۵ سانتی متر بریده باشیم 
● طرز تهیه:
گوشت را نمك زده، فلفل و زعفران زده برشی از پیاز یا فلفل دلمه وسط آن می گذاریم . از یك طرف گوشت را لوله می كنیم و در پایان كار لبه گوشت را بوسیله خلال دندان وصل می كنیم. ظرف كوچكی را برداشته روغن می كنیم می گذاریم كاملا" داغ شود. گوشت ها را در روغن قرار می دهیم، بطوری كه روغن روی گوشتها را بگیرد. حدودا" نیم ساعت در حرارت ملایم می گذاریم تا هم پخته شود و هم سرخ شود.

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد