loading...
فوج
s.m.m بازدید : 215 1395/05/02 نظرات (0)

کباب بلغاری

 


● مواد لازم:
▪ پیازچه برش داده شده برای تزئین 
▪ پیاز یا فلفل دلمه خلال شده برای وسط گوشت 
▪ نمك، فلفل و زعفران آب زده 
▪ گوشت فیله گوسفند و یا گوشت فیله گوساله كه به ابعاد ۲۵*۵ سانتی متر بریده باشیم 
● طرز تهیه:
گوشت را نمك زده، فلفل و زعفران زده برشی از پیاز یا فلفل دلمه وسط آن می گذاریم . از یك طرف گوشت را لوله می كنیم و در پایان كار لبه گوشت را بوسیله خلال دندان وصل می كنیم. ظرف كوچكی را برداشته روغن می كنیم می گذاریم كاملا" داغ شود. گوشت ها را در روغن قرار می دهیم، بطوری كه روغن روی گوشتها را بگیرد. حدودا" نیم ساعت در حرارت ملایم می گذاریم تا هم پخته شود و هم سرخ شود.
برچسب ها کباب بلغاری ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 438
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,762
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,640
  • بازدید ماه : 14,851
  • بازدید سال : 254,727
  • بازدید کلی : 5,868,284