loading...
فوج
s.m.m بازدید : 263 1395/05/02 نظرات (0)

کباب ترش

 

● مواد لازم:
▪ گوشت راسته کبابی : نیم کیلو 
▪ پیاز درشت : ۱ عدد 
▪ گوجه فرنگی : ۴ عدد 
▪ چوچاق (شیشاق) : ۱ قاشق غذا سوپ خوری 
▪ رب انار ترش : ۱ قاشق غذا خوری 
▪ گردوی چرخ شده : ۱۰۰ گرم 
▪ نمک و فلفل : به میزان لازم 
▪ روغن یا کره : نصف قاشق غذا خوری 
▪ آب : نصف پیمانه پلو پزی 
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می کوبیم تا کاملا" نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می کنیم حالا می توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم. شعله گاز را کم می کنیم و مخلوط را در روغن و آب می گذاریم تا گوشت بپزد.سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می کنیم و بعد از آماده شدن گوشت ، آنرا در اطراف می چنیم .

 

منبع : سایت کامتونت
برچسب ها کباب ترش ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 590
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,469
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,347
  • بازدید ماه : 17,558
  • بازدید سال : 257,434
  • بازدید کلی : 5,870,991