loading...
فوج
s.m.m بازدید : 235 1395/05/02 نظرات (0)

کباب ترکی

 

کباب ترکی 
● مواد لازم:
گوشت چرخ کرده= نیم کیلو
گوجه فرنگی= ۴ عدد 
پیاز= یک عدد متوسط 
آرد گندم= نصف پیمانه 
روغن و ظرف گود برای سرخ کردن
برنج در صورت تمایل
‌●طرز تهیه:
گوشت ها رو با پیاز رنده شده مخلوط میکنی و چنگ میزنی و بعد به اندازه گردو تو دستت درستشون میکنی و بعد آرد رو که توی بشقابی ریختی گوشت ها رو روی آرد قل میدی تا همه سطحش یک لایه نازک آردی بشه و بعد گوشت های فلفلی رو توی روغن که گذاشتی حسابی داغ شده میاندازی و میذاری سرخ بشن بعد در میاری و میچینی تو ظرف تا روغنشون گرفته بشه . حالا گوجه فرنگی ها رو رنده میکنی و با کمی نمک و فلفل قرمز توی یه قابلمه میریزی به همراه کمی روغن زیتون و میذاری بپزه و بصورت رب و غلیظ در بیاد حالا گوشت ها رو توی اون سس گوجه فرنگی در حال جوش میریزی و میذاری کمی به خورد گوشت‌ها بره و بعد همونطوری سرو میکنی . میتونی با برنج هم سرو کنی.
سارا

 

منبع : آشپزآنلاین
برچسب ها کباب ترکی ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 781
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 16,310
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 18,188
  • بازدید ماه : 26,399
  • بازدید سال : 266,275
  • بازدید کلی : 5,879,832