loading...
فوج
s.m.m بازدید : 251 1395/05/27 نظرات (0)

کبّه عربی

 

کبّه عربی● مواد لازم: 
▪ بلغور خیس شده=۲ لیوان 
▪ گوشت چرخ کرده=۳۵۰ گرم 
▪ پیاز متوسط=۴ عدد 
▪ خلال بادام=۱ استکان 
▪ گردوی پودر شده=۱ استکان 
▪ کشمش پلویی=۱ استکان 
▪ نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه=بمیزان لازم 
▪ گرد لیمو عمانی=۱ قاشق غذاخوری 
● طرز تهیه: 
ابتدا ۱۵۰ گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خیس شده و یک عدد پیاز کوچک با هم چرخ می کنیم. نمک و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و ورز می دهیم. سپس سه عدد پیاز متوسط را خلال می کنیم و ۲۰۰ گرم از گوشت باقیمانده را همراه با پیاز تفت می دهیم. بعد از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد لیمو عمانی و 
گردو را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک،فلفل و ادویه را بمیزان لازم اضافه می کنیم. در آخر کشمش شسته شده را با آن می افزاییم. مواد داخل کبه آماده است. 
● طرز پیچیدن کبه: 
از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و سپس روی آن را از مواد داخل کبه پر می کنیم. و روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبه را در دست گرد می کنیم. سپس کبه های آماده شده را در روغن سرخ می کنیم.

 

منبع : زنده رود
برچسب ها کبّه عربی ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 551
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,937
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,815
  • بازدید ماه : 17,026
  • بازدید سال : 256,902
  • بازدید کلی : 5,870,459