خورش آلو مُسمی![]() ▪ گوشت گوساله یا گوسفند: ۵۰۰ گرم؛ ▪ هویج متوسط: ۵ عدد؛ ▪ پیاز متوسط: ۵ عدد؛ ▪ آلو بخارا: ۱۵۰ گرم؛ ▪ آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری؛ ▪ شکر: ۶ قاشق غذاخوری؛ ▪ روغن: به میزان لازم؛ ▪ نمک، زردچوبه و ادویه: به میزان لازم؛ ▪ زعفران دم کرده: ۲ قاشق مرباخوری؛ ▪ جعفری، ترب و گوجه فرنگی: برای تزئین. ● طرز تهیه: گوشت را به تکه های درشت (۵ در ۵ سانتی) بریده و با یک عدد پیاز، زردچوبه، ادویه و کمی روغن سرخ می کنیم. سپس مقداری آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا گوشت بپزد. هویج ها را به شکل مستطیل یک در دو سانت خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس همراه با آلو و نمک به گوشت اضافه می کنیم. در آخر آبلیمو، شکر و زعفران را هم اضافه کرده و می گذاریم حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد. خورش را در یک ظرف مناسب کشیده و با تربچه، گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم و با پلو سرو می کنیم. منبع : خانواده ما
|
خورش آلو |
