loading...
فوج
s.m.m بازدید : 301 1395/07/07 نظرات (0)

 


خورش آلو مُسمی


 


خورش آلو مُسمیمواد لازم: 
▪ گوشت گوساله یا گوسفند: ۵۰۰ گرم؛ 
▪ هویج متوسط: ۵ عدد؛ 
▪ پیاز متوسط: ۵ عدد؛ 
▪ آلو بخارا: ۱۵۰ گرم؛ 
▪ آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری؛ 
▪ شکر: ۶ قاشق غذاخوری؛ 
▪ روغن: به میزان لازم؛ 
▪ نمک، زردچوبه و ادویه: به میزان لازم؛ 
▪ زعفران دم کرده: ۲ قاشق مرباخوری؛ 
▪ جعفری، ترب و گوجه فرنگی: برای تزئین. 
● طرز تهیه: 
گوشت را به تکه های درشت (۵ در ۵ سانتی) بریده و با یک عدد پیاز، زردچوبه، ادویه و کمی روغن سرخ می کنیم. سپس مقداری آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا گوشت بپزد. 
هویج ها را به شکل مستطیل یک در دو سانت خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس همراه با آلو و نمک به گوشت اضافه می کنیم. در آخر آبلیمو، شکر و زعفران را هم اضافه کرده و می گذاریم حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد. 
خورش را در یک ظرف مناسب کشیده و با تربچه، گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم و با پلو سرو می کنیم.

منبع : خانواده ما
 

خورش آلو



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 547
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,877
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,755
  • بازدید ماه : 16,966
  • بازدید سال : 256,842
  • بازدید کلی : 5,870,399