خورش رنگارنگ

خورش رنگارنگ![]() ▪ ۱/۵ پیمانه ▪ گوشت خرد شده یا چرخ شده ▪ دو قاشق غذا خوری سس سویا ▪ یک ساقه کرفس خلال شده ▪ نصف پیمانه فلفل دلمه ای خلال شده ▪ یک پیمانه هویج خلال شده ▪ نصف پیمانه ذرت پخته ▪ ۱/۵ قاشق غذا خوری پیاز داغ ▪ یک پیمانه قارچ خلال شده ● روش تهیه: گوشت را در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید پیاز داغ را به آن اضافه کرده و باز تفت دهید و کنار بگذارید در تابه ای همه سبزیجات شامل ذرت کرفس فلفل دلمه ای و هویج به جز قارچ را با مقداری روغن روی حرارت تقریبا تند تفت دهید سپس قارچ را به مواد اضافه کنید و حدود پنج دقیقه هم بزنید تا همگی تفت بخورند در این مرحله سس سویا فلفل و نمک بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کرده تفت دهید در آخر گوشت تفت داده شده را در غذا ریخته و با یک استکان آب روی حرارت کم حدود دو دقیقه بگذارید تا بجوشد سپس غذا را کشیده و مصرف کنید. منبع : سایت ننجون
|
خورش خلال کرمانشاهی |
دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,