فوج

دلمه سیب‌زمینی
امروز چهارشنبه 06 بهمن 1400
تبليغات تبليغات

دلمه سیب‌زمینی

دلمه سیب‌زمینی

 

دلمه سیب‌زمینیهمه ما اسم دلمه برگ، پیاز، بادمجان و حتی گوجه‌فرنگی را شنیده‌ایم و یا شاید خورده باشیم یا حتی پخته باشیم اما امروز در ستون آشپزبانو، طرز تهیه دلمه سیب‌زمینی را به‌شما آموزش می‌دهیم.
دلمه‌ای که کمتر دیده‌اید و کمتر شنیده‌اید و شاید اصلاً نپخته باشید.
●مواد لازم:
▪ سیب‌زمینی پوست‌کنده ۵۰۰ گرم،
▪ گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم،
▪ پیاز متوسط ۲ عدد،
▪ روغن مایع ۴ قاشق سوپ‌خوری،
▪ تخم‌مرغ آب‌پز ۳ عدد،
▪ جعفری خرد‌کرده ۳ قاشق سوپ‌خوری،
▪ رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری،
▪ کره ۱۵۰ گرم،
▪ نمک و فلفل به اندازه کافی
▪ طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در داخل روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا روی حرارت آب پیاز و گوشت کشیده شود و گوشت تفت داده شود، سپس رب گوجه‌فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و آن را روی گوشت و پیاز می‌ریزیم و بعد از دو جوش، تخم‌مرغ‌های پخته‌شده را داخل آب رنده می‌کنیم.جعفری‌های خرد‌شده را نیز اضافه می‌کنیم و بعد از چند ثانیه مواد را از روی حرارت برمی‌داریم. داخل سیب‌زمینی‌ها را خالی می‌کنیم، به‌طوری که ته آن آسیب نبیند و سوراخ نشود، سپس سیب‌زمینی‌ها را در کره مایع می‌غلطانیم و داخل آنها را با مواد آماده‌شده پر می‌کنیم و در ظرفی می‌چینیم و ۲ قاشق کره و نصف لیوان آب نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد. می‌توان سیب‌زمینی‌ها را داخل دو ظرف نسوز چید و در فر گذاشت و در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا در کیک‌پزهای خانگی پخت.

 

منبع : روزنامه تهران امروز

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد