خورش ریواس![]() ● مواد لازم: ریواس: نیم كیلو نمك و ادویه: مقداری گوشت: نیم كیلو روغن: ۱/۵ قاشق غذاخوری سبزی (نعناع و جعفری:) مقداری پیاز: دو عدد متوسط ● طرز تهیه: گوشت را تمیز كرده، شسته، قطعه قطعه كنید و در كمی روغن سرخ كرده، به مدت یك ساعت با مقداری آب بپزید. سبزیها را پاك كرده، شسته و ساطوری كنید. برگ و پوست ریواس را گرفته و مغز آن را به تكههای كوچك خرد كنید. پیاز را خرد كرده و در روغن سرخ كنید. سپس سبزیها را داخل پیاز سرخ كرده و ریواس را به آن افزوده، قدری تفت دهید.نمك، فلفل و ادویه را به خورش افزوده و مواد تفت داده شده را به گوشت اضافه كرده، هم بزنید. با حرارت ملایم بپزید تا بجوشد و جا بیفتد و روغن بیندازد. خورش ریواس(نوعی دیگر)![]() ▪ ریواس ۱ کیلو ▪ گوشت نیم کیلو ▪ پیاز ۲ عدد ▪ شکر ۲ تا ۳ قاشق ▪ روغن ▪ نمک فلفل سیاه ▪ نعناع ۲۰۰ گرم ▪ جعفری ۲۰۰ گرم ● طرز تهیه: پیاز ها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلا یی شوند گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود . ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا در حرارت متوسط برای ۴۵ دقیقه بجوشد. ریواسها را با دقت می شوییم و آنها را به قطعات ۳ سانتیمتری می بریم . پیاز و جعفری را به خوبی ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . ریواسها و نعناع و جعفری و شکر و نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای ۱۰ دقیقه بجوشد .( دقت می کنیم که ریواسها خیلی نرم نشوند) . منبع : آشپزباشی
|
خورش رنگین کمان |
