فوج

ریواسها و نعناع و جعفری و شکر و نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای ۱۰ دقیقه بجوشد .( دقت می کنیم که ریواسها خیلی نرم نشوند) .
امروز پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

خورش ریواس



خورش ریواس



خورش ریواس●غذای محلی كردستان
مواد لازم:
ریواس: نیم كیلو
نمك و ادویه: مقداری
گوشت: نیم كیلو
روغن: ۱/۵ قاشق غذاخوری
سبزی (نعناع و جعفری:) مقداری
پیاز: دو عدد متوسط
● طرز تهیه:
گوشت را تمیز كرده، شسته، قطعه قطعه كنید و در كمی روغن سرخ كرده، به مدت یك ساعت با مقداری آب بپزید. سبزی‌ها را پاك كرده، شسته و ساطوری كنید.
برگ و پوست ریواس را گرفته و مغز آن را به تكه‌های كوچك خرد كنید.
پیاز را خرد كرده و در روغن سرخ ‌كنید. سپس سبزی‌ها را داخل پیاز سرخ كرده و ریواس را به آن افزوده، قدری تفت دهید.نمك، فلفل و ادویه را به خورش افزوده و مواد تفت داده شده را به گوشت اضافه كرده، هم بزنید. با حرارت ملایم بپزید تا بجوشد و جا بیفتد و روغن بیندازد.

 


خورش ریواس(نوعی دیگر)



خورش ریواس● مواد لازم (برای ۴ نفر)
▪ ریواس ۱ کیلو 
▪ گوشت نیم کیلو 
▪ پیاز ۲ عدد 
▪ شکر ۲ تا ۳ قاشق 
▪ روغن 
▪ نمک فلفل سیاه
▪ نعناع ۲۰۰ گرم 
▪ جعفری ۲۰۰ گرم 
● طرز تهیه:
پیاز ها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلا یی شوند گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود . ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا در حرارت متوسط برای ۴۵ دقیقه بجوشد. ریواسها را با دقت می شوییم و آنها را به قطعات ۳ سانتیمتری می بریم . پیاز و جعفری را به خوبی ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . ریواسها و نعناع و جعفری و شکر و نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای ۱۰ دقیقه بجوشد .( دقت می کنیم که ریواسها خیلی نرم نشوند) .

منبع : آشپزباشی
 

خورش رنگین کمان



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد