loading...
فوج
s.m.m بازدید : 387 1395/07/16 نظرات (0)


خورش ریواس



خورش ریواس●غذای محلی كردستان
مواد لازم:
ریواس: نیم كیلو
نمك و ادویه: مقداری
گوشت: نیم كیلو
روغن: ۱/۵ قاشق غذاخوری
سبزی (نعناع و جعفری:) مقداری
پیاز: دو عدد متوسط
● طرز تهیه:
گوشت را تمیز كرده، شسته، قطعه قطعه كنید و در كمی روغن سرخ كرده، به مدت یك ساعت با مقداری آب بپزید. سبزی‌ها را پاك كرده، شسته و ساطوری كنید.
برگ و پوست ریواس را گرفته و مغز آن را به تكه‌های كوچك خرد كنید.
پیاز را خرد كرده و در روغن سرخ ‌كنید. سپس سبزی‌ها را داخل پیاز سرخ كرده و ریواس را به آن افزوده، قدری تفت دهید.نمك، فلفل و ادویه را به خورش افزوده و مواد تفت داده شده را به گوشت اضافه كرده، هم بزنید. با حرارت ملایم بپزید تا بجوشد و جا بیفتد و روغن بیندازد.

 


خورش ریواس(نوعی دیگر)



خورش ریواس● مواد لازم (برای ۴ نفر)
▪ ریواس ۱ کیلو 
▪ گوشت نیم کیلو 
▪ پیاز ۲ عدد 
▪ شکر ۲ تا ۳ قاشق 
▪ روغن 
▪ نمک فلفل سیاه
▪ نعناع ۲۰۰ گرم 
▪ جعفری ۲۰۰ گرم 
● طرز تهیه:
پیاز ها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلا یی شوند گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود . ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا در حرارت متوسط برای ۴۵ دقیقه بجوشد. ریواسها را با دقت می شوییم و آنها را به قطعات ۳ سانتیمتری می بریم . پیاز و جعفری را به خوبی ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . ریواسها و نعناع و جعفری و شکر و نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای ۱۰ دقیقه بجوشد .( دقت می کنیم که ریواسها خیلی نرم نشوند) .

منبع : آشپزباشی
 

خورش رنگین کمان



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 426
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,527
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,405
  • بازدید ماه : 14,616
  • بازدید سال : 254,492
  • بازدید کلی : 5,868,049