loading...
فوج
s.m.m بازدید : 361 1395/07/18 نظرات (0)


خورش فسنجان با مرغابی



خورش فسنجان با مرغابیمواد لازم 
▪ مرغابی ، غاز یا بوقلمون ۱ عدد 
▪ مغز گردو ۱ کیلو 
▪ رب انار ترش یا رب آلوچه ۳ – ۴ قاشق غذاخوری 
▪ پیاز ۱ عدد رنده شده 
▪ بادمجان ۳-۴ عدد 
▪ سبزیجات معطر ( چوچاق ، نعنا ، گشنیز ، یا گلپر) از هرکدام ۲-۳ ساقه
▪ نمک و فلفل به میزان لازم 
▪ روغن به میزان لازم 
● چگونگی تهیه
مغز گردوها را پس از شکستن کاملا می سائیم ( به کمک چرخ گوشت یا دستگاه ۳-۲-۱ ) پیاز رنده شده را در ظرف مورد نظر با کمی روغن تفت دهید و گردوها را نیز اضافه کنید و یک تفت دهید در صورت استفاده از مرغابی یا غاز یا ... از همین ابتداء کار به گردوها اضافه کنید به همراه ۴-۳ لیوان آب سرد و با حرارت کم ۵-۶ ساعت بپزید تا کاملاجابیفتد.رب انار یا آلوچه را با کمی آب سرد مخلوط کرده و پس از حل شدن به فسنجان اضافه کنید و در اواخر پخت سبزیجات معطرریز شده یا گلپر را اضافه کنید به همراه بادمجانهای سرخ شده و از حرارت بردارید و با کته میل نمائید .
در صورت تمایل می توانید یک میخ آهنی بزرگ را ابتدا روی حرارت قرار دهید و پس از سرخ شدن به مخلوط آلوچه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا ۲-۱ جوش بزند و به فسنجان اضافه کنید ۰ این عمل در گذشته برای تیره شدن خورشت و تامین آهن غذا بکار می رفت.

منبع : شبکه جهانی جام جم
 

خورش فسنجان



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 701
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,725
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,603
  • بازدید ماه : 22,814
  • بازدید سال : 262,690
  • بازدید کلی : 5,876,247