فوج

در صورت تمایل می توانید یک میخ آهنی بزرگ را ابتدا روی حرارت قرار دهید و پس از سرخ شدن به مخلوط آلوچه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا ۲-۱ جوش بزند و به فسنجان اضافه کنید ۰ این عمل در گذشته برای تیره شدن خورشت و تامین آهن غذا بکار می رفت.
امروز یکشنبه 22 تیر 1399
تبليغات تبليغات

خورش فسنجان با مرغابی



خورش فسنجان با مرغابی



خورش فسنجان با مرغابیمواد لازم 
▪ مرغابی ، غاز یا بوقلمون ۱ عدد 
▪ مغز گردو ۱ کیلو 
▪ رب انار ترش یا رب آلوچه ۳ – ۴ قاشق غذاخوری 
▪ پیاز ۱ عدد رنده شده 
▪ بادمجان ۳-۴ عدد 
▪ سبزیجات معطر ( چوچاق ، نعنا ، گشنیز ، یا گلپر) از هرکدام ۲-۳ ساقه
▪ نمک و فلفل به میزان لازم 
▪ روغن به میزان لازم 
● چگونگی تهیه
مغز گردوها را پس از شکستن کاملا می سائیم ( به کمک چرخ گوشت یا دستگاه ۳-۲-۱ ) پیاز رنده شده را در ظرف مورد نظر با کمی روغن تفت دهید و گردوها را نیز اضافه کنید و یک تفت دهید در صورت استفاده از مرغابی یا غاز یا ... از همین ابتداء کار به گردوها اضافه کنید به همراه ۴-۳ لیوان آب سرد و با حرارت کم ۵-۶ ساعت بپزید تا کاملاجابیفتد.رب انار یا آلوچه را با کمی آب سرد مخلوط کرده و پس از حل شدن به فسنجان اضافه کنید و در اواخر پخت سبزیجات معطرریز شده یا گلپر را اضافه کنید به همراه بادمجانهای سرخ شده و از حرارت بردارید و با کته میل نمائید .
در صورت تمایل می توانید یک میخ آهنی بزرگ را ابتدا روی حرارت قرار دهید و پس از سرخ شدن به مخلوط آلوچه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا ۲-۱ جوش بزند و به فسنجان اضافه کنید ۰ این عمل در گذشته برای تیره شدن خورشت و تامین آهن غذا بکار می رفت.

منبع : شبکه جهانی جام جم
 

خورش فسنجان



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد