خورش کاری![]() ▪ پیاز: ۲ عدد ▪ روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری ▪ مرغ درشت: یك عدد ▪ پودر كاری: یك قاشق مرباخوری ▪ آلو بخارایی: ۱۵۰ گرم ▪ كشمش پلویی: ۵۰ گرم ▪ نمك و فلفل به مقدار لازم ● طرز تهیه: ابتدا باید آلو بخارایی را در مقداری آب نیمگرم به مدت چند ساعت خیس كنید. سپس مرغ راتمیز كنید، بشویید و به قطعهقطعه كنید. آن گاه پیازرا خرد كنید و در روغن تفت دهید سپس نمك وفلفل به آن اضافه كنید و پودر كاری را روی آنبپاشید. پس از این مرحله یك لیوان آب روی آنبریزید و بگذارید به جوش بیاید، آنگاه آلوبخارایی را به موادتان اضافه كنید، پس از این كهمایهتان جوش آمد قطعات مرغ را هم اضافه كنیدو بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت یك ساعت ونیم الی دو ساعت بپزد. در پایان زمان پخت، كشمش را كمی تفتدهید و روی خورش بریزید و با برنج میل كنید. منبع : خانواده سبز
|
خورش قیمه کدو |
