loading...
فوج
s.m.m بازدید : 353 1394/10/03 نظرات (0)

دلمه بادنجان

 

● مواد لازم برای ۸ نفر:
بادنجان قلمی متوسط=۸ عدد(یا بادنجان دلمه ای ۳ عدد)
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سبزی دلمه(تره،جعفری،نعناع،ترخان،پیازچه)=نیم کیلو
برنج=یک پیمانه پر(۲۰۰ گرم)
پیاز سرخ کرده=دو تا سه قاشق سوپخوری
روغن=۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
و یا آب گوجه فرنگی=۲ لیوان
آبلیمو=به مقدار کافی
شکر(در صورت تمایل)=۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
● طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ می‌کنیم، تا حدی که آب گوشت کشیده شود، بعد یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب گوجه فرنگی و یا نصف قاشق رب گوجه فرنگی داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم می‌کنیم تا آب گوشت کشیده شود، سبزی را بدقت تمیز و ریز خرد می‌کنیم و با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ می‌کنیم، گوشت را از روی آتش برمی‌داریم و با سبزی مخلوط می‌کنیم بعد برنج را با دو لیوان آب و کمی نمک یک دو جوش می‌دهیم تا کمی نرم شود، در آبکش می‌ریزیم و با مایه گوشت و سبزی مخلوط می‌نماییم. ممکن است داخل این مایه دو تا سه عدد تخم مرغ سفت نیز رنده کرد. کمی آبلیمو و شکر و رب گوجه فرنگی و بقدر کافی نمک و فلفل با مایه دلمه مخلوط می‌کنیم و مایه را آماده و کنار می‌گذاریم. پوست بادنجانها را می‌کنیم و سر بادنجان را بشکل دایره کوچک عمیق برمی‌داریم بعد داخل بادنجان را خالی می‌کنیم بطوریکه دیواره و ته دیواره بادنجان سوراخ نشود و به قطر دو سانتیمتر باقی بماند. داخل و اطراف بادنجان را کمی نمک می‌زنیم و با مایه دلمه پر می‌کنیم و در بادنجانها را می‌گذاریم و کمی فشار می‌دهیم تا نیفتد بعد روغن را در ظرفی می‌ریزیم و اطراف بادنجانها را در روغن سرخ می‌کنیم. بادنجانها را در ظرف مناسبی در یک ردیف می‌چینیم و نصف قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب گوشت یا آب ساده حل می‌کنیم و داخل ظرف بادنجان می‌ریزیم و یا در صورت مصرف آب گوجه فرنگی آن را اضافه می‌کنیم و کمی نمک و فلفل و یکی دو قاشق آبلیمو و در صورت تمایل یک قاشق شکر در ظرف دلمه می‌ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آهسته بجوشد تا دلمه بپزد اما له نشود و در صورتیکه با این مقدار آب دلمه پخته نشد ممکن است کمی آب اضافه کنیم. وقتی دلمه ها آماده شدند (باید آب آن کاملا تبخیر شده باشد)آنها را در ظرف می‌چینیم و ممکن است یک پیمانه سس گوجه فرنگی که با سه چهار قاشق خامه مخلوط شده باشد روی دلمه ها بدهیم و بقیه را در سس خوری بریزیم و با دلمه ها سر میز ببریم.

 

منبع : آشپزآنلاین
برچسب ها دلمه بادنجان ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 591
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,497
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,375
  • بازدید ماه : 17,586
  • بازدید سال : 257,462
  • بازدید کلی : 5,871,019