خورش کاری (هند)![]() ▪ بادام هندی آسیاب شده ۱۰۰ گرم ▪ آب مرغ ۳ لیوان - آرد ۱ قاشق غذا خوری ▪ زعفران آب کرده ۱ قاشف غذاخوری ▪ کره ۱۰۰ گرم ▪ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوری ▪ سینه مرغ ۷۵۰ گرم ▪ سیر ۲ حبه ▪ قارچ ۳۰۰ گرم ▪ نمک به میزان لازم ▪ فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری ● طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را در کره تفت می دهیم قارچ را هم جداگانه با کره تفت می دهیم به همراه پیاز وسیر سپس آرد را در کمی کره سرخ کرده سپس حرارت را خاموش کرده و بادام هندی را به آن اضافه می کنیم آب مرغ را کم کم به آرد سرخ شده افزوده و فلفل قرمز و پودر کاری و نمک را به همراه مرغ به مواد اضافه کرده و روی حرارت به مدت نیم ساعت می پزیم سپس قارچ وزعفران را افزوده در قابلمه را می بندیم و با حرارت کم دوباره به مدت نیم ساعت می پزیم منبع : ترانه ها
خورش کاری با ماهی![]() ▪ پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری ▪ پودر بادام هندی ۵۰ گرم ▪ آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ▪ زردچوبه ۲/۱ قاشق چایخوری ▪ گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم ▪ فیله ماهی ۴ قطعه ▪ پیاز خرد شده ۱ عدد ▪ سیر له شده ۲ حبه ▪ زیره ۱ قاشق چایخوری ▪ خامه ۲/۱ پیمانه ▪ پودر كاری ۱ قاشق مرباخوری ▪ نمك و روغن به میزان لازم ▪ عصاره تمبر هندی ۴/۱ پیمانه ● چگونگی تهیه در ظرفی ابتدا فیله های ماهی را به همراه زردچوبه و نمك و آبلیمو مزه دار می كنیم سپس در ظرفی پیاز و سیر را همراه كمی روغن و زیره به مدت ۲ دقیقه خوب تفت می دهیم سپس ماهی و ادویه كاری را به مواد اضافه كرده و تمبر هندی را به همراه كمی آب به مواد افزوده و به مدت ۵ دقیقه مواد را با درجه بالا و درب بسته خوب حرارت می دهیم سپس در نهایت خامه و گشنیز و پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط كرده و به باقی مواد افزوده و به مدت ۲ دقیقه دیگر مواد را در دستگاه قرار می دهیم . منبع : شبکه جهانی جام جم
|
