فوج

حال سیر و گل كلم سرخ شده و كمی نمك و فلفل و آبلیمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه كرده و می‌گذاریم خورش نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا تقریبا به روغن بیفتد.
امروز دوشنبه 15 خرداد 1402
تبليغات تبليغات

خورش گل کلم با سیر



خورش گل کلم با سیر



مواد لازم:
گل كلم: یك عدد كوچك
گوشت چرخ كرده:۲۵۰ گرم
پیازسرخ شده:۲ قاشق سوپ خوری
پیاز درسته: ۱ عدد كوچك
سیر تازه :۱ بته
رب گوجه فزنگی: ۳ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل :به مقدار لازم
آبلیمو:۲ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ خوری
● طرز تهیه:
ابتدا گل كلم را خورد كرده و خوب می‌شوییم
سپس در روغن تفت می‌دهیم.
حال سیرها را از پوست جدا می‌كنیم ، می‌شوییم و هر حبه سیر را ۲ نیم كرده وكمی در روغن سرخ می‌كنیم.
گوشت چرخ كرده را با یك عدد پیاز كوچك و كمی نمك و فلفل خوب ورز می‌دهیم و به شكل گلوله های كوچك در میاوریم و با پیاز سرخ شده می‌گذاریم كمی تفت بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت كمی تفت می‌دهیم و ۲ لیوان آب به این مواد اضافه كرده و می‌گذاریم تا خورش جوش بیاید. حال سیر و گل كلم سرخ شده و كمی نمك و فلفل و آبلیمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه كرده و می‌گذاریم خورش نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا تقریبا به روغن بیفتد.
مژگان شاملوئی

منبع : آشپزآنلاین
 

خورش گل کلم با اسفناج



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد