loading...
فوج
s.m.m بازدید : 381 1395/08/12 نظرات (0)


خورش گل کلم با سیر



مواد لازم:
گل كلم: یك عدد كوچك
گوشت چرخ كرده:۲۵۰ گرم
پیازسرخ شده:۲ قاشق سوپ خوری
پیاز درسته: ۱ عدد كوچك
سیر تازه :۱ بته
رب گوجه فزنگی: ۳ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل :به مقدار لازم
آبلیمو:۲ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ خوری
● طرز تهیه:
ابتدا گل كلم را خورد كرده و خوب می‌شوییم
سپس در روغن تفت می‌دهیم.
حال سیرها را از پوست جدا می‌كنیم ، می‌شوییم و هر حبه سیر را ۲ نیم كرده وكمی در روغن سرخ می‌كنیم.
گوشت چرخ كرده را با یك عدد پیاز كوچك و كمی نمك و فلفل خوب ورز می‌دهیم و به شكل گلوله های كوچك در میاوریم و با پیاز سرخ شده می‌گذاریم كمی تفت بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت كمی تفت می‌دهیم و ۲ لیوان آب به این مواد اضافه كرده و می‌گذاریم تا خورش جوش بیاید. حال سیر و گل كلم سرخ شده و كمی نمك و فلفل و آبلیمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه كرده و می‌گذاریم خورش نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا تقریبا به روغن بیفتد.
مژگان شاملوئی

منبع : آشپزآنلاین
 

خورش گل کلم با اسفناج



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 434
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,679
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,557
  • بازدید ماه : 14,768
  • بازدید سال : 254,644
  • بازدید کلی : 5,868,201