خورش گل کلم با سیر● مواد لازم:
گل كلم: یك عدد كوچك گوشت چرخ كرده:۲۵۰ گرم پیازسرخ شده:۲ قاشق سوپ خوری پیاز درسته: ۱ عدد كوچك سیر تازه :۱ بته رب گوجه فزنگی: ۳ قاشق غذا خوری نمك و فلفل :به مقدار لازم آبلیمو:۲ قاشق غذا خوری زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ خوری ● طرز تهیه: ابتدا گل كلم را خورد كرده و خوب میشوییم سپس در روغن تفت میدهیم. حال سیرها را از پوست جدا میكنیم ، میشوییم و هر حبه سیر را ۲ نیم كرده وكمی در روغن سرخ میكنیم. گوشت چرخ كرده را با یك عدد پیاز كوچك و كمی نمك و فلفل خوب ورز میدهیم و به شكل گلوله های كوچك در میاوریم و با پیاز سرخ شده میگذاریم كمی تفت بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت كمی تفت میدهیم و ۲ لیوان آب به این مواد اضافه كرده و میگذاریم تا خورش جوش بیاید. حال سیر و گل كلم سرخ شده و كمی نمك و فلفل و آبلیمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه كرده و میگذاریم خورش نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا تقریبا به روغن بیفتد. مژگان شاملوئی منبع : آشپزآنلاین
|
خورش گل کلم با اسفناج |
