loading...
فوج
s.m.m بازدید : 340 1395/08/23 نظرات (0)


کالزونه (غذای ایتالیایی)



کالزونه (غذای ایتالیایی)مواد لازم: 
▪ مخمر ۷ گرم
▪ شكر نصف قاشق چایخوری
▪ آب ولرم ۱۸۰ میلی لیتر
▪ آرد سفید ۳۰۰ گرم
▪ شیر یك قاشق غذاخوری 
▪ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری 
▪ سوسیس یا كالباس ۱۵۰ گرم
▪ پیاز خرد شده یك عدد متوسط
▪ سیر خرد شده یك حبه
▪ ریحان خرد شده یك قاشق غذاخوری 
▪ گوجه فرنگی خرد شده یك قاشق غذاخوری 
▪ زیتون خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری 
▪ پنیر موزارلا۱۰۰ گرم
▪ نمك به مقدار لازم
● طرز تهیه :
سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یك دقیقه تفت می دهیم. 
سپس گوجه فرنگی را اضافه كرده وبعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنك شود. 
مخمر، شكر و آب ولرم را داخل یك ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مكانی گرم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف دیگری مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد می افزاییم و به مدت ۵ دقیقه آن را ورز می دهیم. بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یك ساعت در جای گرمی قرار می دهیم.
خمیر را به دو قسمت تقسیم كرده وآن را پهن می كنیم. 
دایره ای به قطر ۲۵ سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد كالزونه پر كرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم. 
سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می كنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با مقداری شیر آغشته می كنیم .
در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد كرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم .
 

میتلف گوشت با سبزیجات



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 450
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,145
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,023
  • بازدید ماه : 15,234
  • بازدید سال : 255,110
  • بازدید کلی : 5,868,667