کالزونه (غذای ایتالیایی)![]() ▪ مخمر ۷ گرم ▪ شكر نصف قاشق چایخوری ▪ آب ولرم ۱۸۰ میلی لیتر ▪ آرد سفید ۳۰۰ گرم ▪ شیر یك قاشق غذاخوری ▪ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ▪ سوسیس یا كالباس ۱۵۰ گرم ▪ پیاز خرد شده یك عدد متوسط ▪ سیر خرد شده یك حبه ▪ ریحان خرد شده یك قاشق غذاخوری ▪ گوجه فرنگی خرد شده یك قاشق غذاخوری ▪ زیتون خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری ▪ پنیر موزارلا۱۰۰ گرم ▪ نمك به مقدار لازم ● طرز تهیه : سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یك دقیقه تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی را اضافه كرده وبعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنك شود. مخمر، شكر و آب ولرم را داخل یك ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مكانی گرم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف دیگری مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد می افزاییم و به مدت ۵ دقیقه آن را ورز می دهیم. بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یك ساعت در جای گرمی قرار می دهیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم كرده وآن را پهن می كنیم. دایره ای به قطر ۲۵ سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد كالزونه پر كرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم. سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می كنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با مقداری شیر آغشته می كنیم . در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد كرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم . |
میتلف گوشت با سبزیجات |
.jpg)