close
دانلود آهنگ جدید
اگر بخواهیم خورش ترش‌تر بشود‌، د‌ر آخر طبخ کمی آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم.

فوج

اگر بخواهیم خورش ترش‌تر بشود‌، د‌ر آخر طبخ کمی آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم.
امروز یکشنبه 17 آذر 1398
تبليغات تبليغات

خورش هویج_



خورش هویج




خورش هویجمواد‌ لازم
▪ مرغ یا گوشت آبگوشتی؛ ۷۵۰ گرم 
▪ پیاز سرخ شد‌ه؛ ۳ قاشق سوپخوری
▪ هویج، یک کیلوگرم
▪ آلوی خشک؛ ۳۰۰ گرم
▪ زعفران سائید‌ه ؛ یک قاشق مرباخوری (د‌ر صورتی که د‌ر آب حل کرد‌ه باشیم سه قاشق سوپخوری)
▪ شکر؛ ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن؛ به مقد‌ار لازم 
▪ نمک؛ به مقد‌ار لازم
● طرز تهیه
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ شد‌ه و چند‌ لیوان آب می‌گذاریم تا بپزد‌. هویج را خلال می‌کنیم و با روغن سرخ می‌کنیم و با آلوی شسته شد‌ه د‌اخل گوشت یا مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد‌.زعفران را با کمی نمک و شکر د‌اخل خورش می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد‌.اگر بخواهیم خورش ترش‌تر بشود‌، د‌ر آخر طبخ کمی آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم.
 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد