loading...
فوج
s.m.m بازدید : 314 1395/04/03 نظرات (0)

ترخینه

 

ترخینهبرای تهیه ی ترخینه باید به هر میزانی که گندم مصرف می کنید چهار برابرش دوغ بریزید ( اگه دوغ ترش و محلیه ) و اگه دوغ مورد استفاده تون آبکیه باید مقدار دوغ رو بیشتر کنید .
یک کیلو گندم رو از شب قبل خیس کنید . بعد چهار کیلو دوغ رو به اون اضافه کنید و بگذارید حسابی بجوشه تا گندم کاملا پخته بشه . نکته ی مهم اینه که باید مدام همش بزنید تا ته نگیره ( می شه زیرش شعله پخش کن گذاشت و حرارت رو کم کرد ولی احتمال ته گرفتن بازم هست ) . 
بعد که کاملا دوغ تمام شد و گندم پخت بهش زرد چوبه در صورت تمایل اضافق کنید.می شه ترخینه رو توی سینی ریخت و روش رو با تنزیب پوشوند تا در هوای آزاد خشک بشه ، اما این کار مستلزم اینه که مدام اون رو زیر و رو کنین تا کپک نزنه . روش بهترش بسته بندی کردن و نگهداری اون در فریزره . 
برای تهیه ی آش ترخینه هم باید بعد از این که نخود ، لوبیا چیتی و عدس رو پختید ترخینه ، اسفناج ، پیاز داغ ( در صورت تمایل ) و نعناع داغ رو بهش اضافه کنید و بگذارید بپزه و جا بیفته . 


برگرفته از وبلاگ خانه دار

 

منبع : سایت سیمرغ
برچسب ها ترخینه ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 594
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,551
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,429
  • بازدید ماه : 17,640
  • بازدید سال : 257,516
  • بازدید کلی : 5,871,073