loading...
فوج
s.m.m بازدید : 345 1395/04/05 نظرات (0)

آش شله قلمکار

 

آش شله قلمکار● مواد لازم:
▪ گوشت بدون استخوان: نیم کیلو
▪ سبزی: جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
▪ نخود و لوبیاچیتی: از هرکدام یک فنجان
▪ برنج: یک فنجان
▪ پیاز متوسط: ۴ عدد
▪ روغن: نصف فنجان
▪ نعناع داغ: به مقدار لازم
▪ نمک و فلفل: به اندازه دلخواه
● طرزتهیه:
حبوبات را یک روز قبل شسته و خیس کنید. سپس آنها را بپزید. پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه‌قطعه کرده با پیاز کمی تفت دهید و با ۳ لیوان آب داغ بگذارید تا کاملاً پخته شود.
بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود و دوباره آن را به آش که حبوبات، نمک، فلفل، برنج و سبزی خرد شده را هم به آن اضافه کرده‌اید، بیفزایید و مرتب به هم بزنید تا آش ته نگیرد و جا بیفتد. پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آن را با نعناع‌داغ تزئین کنید.

 

منبع : روزنامه تهران امروز
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 576
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,319
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,197
  • بازدید ماه : 17,408
  • بازدید سال : 257,284
  • بازدید کلی : 5,870,841