loading...
فوج
s.m.m بازدید : 355 1395/04/03 نظرات (0)

فیله ماهی قزل آلا

 

فیله ماهی قزل آلا● مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی قزل آلا ۴عدد
آرد سوخاری ۱پیمانه
نمك وفلفل بمیزان لازم 
زعفران سائیده شده نصف قاشق چایخوری
روغن مایع نصف لیوان
‌● طرزتهیه:
ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شكم چاك داده محتویات داخل شكم ماهی را خالی كرده تمیز بشوئید چاك زیر شكم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز كرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا كرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.
به ماهی ها بطور یكنواخت زعفران زده ,آرد ,نمك وفلفل را در ظرفی مخلوط كرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شكم در روغن داغ قرار دهید , یك طرف كه سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز كیفیت ظاهری آن كاسته خواهد شد.

 

منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 497
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,094
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,972
  • بازدید ماه : 16,183
  • بازدید سال : 256,059
  • بازدید کلی : 5,869,616