loading...
فوج
s.m.m بازدید : 300 1395/04/10 نظرات (0)

پای مرغ و برنج

 

پای مرغ و برنج● مواد لازم برای خمیر:
▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد، 
▪ آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری، 
▪ ماست: یک‌دوم پیمانه، 
▪ آب ولرم: ۱ پیمانه، 
▪ آرد: ۳ پیمانه، 
▪ نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم، 
▪ بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق مرباخوری. 
● مواد داخل پای: 
▪ برنج آبکش شده: ۲ پیمانه، 
▪ گوشت سینه مرغ: ۲ عدد، 
▪ قارچ: ۲۵۰ گرم، 
▪ نخودفرنگی: ۱ پیمانه، 
▪ ذرت: ۱ پیمانه، 
▪ فلفل دلمه‌ای: ۱ پیمانه، 
▪ زعفران: مقداری 
▪ روغن: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
تخم‌مرغ، ماست، آبلیمو و آب را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را بتدریج اضافه کرده تا خمیر به دست آید. خمیر را باز کرده و در قالب پای که کف آن را چرب کرده‌ایم، می‌ریزیم. مواد داخل پای را با کمی روغن تفت می‌دهیم. برنج را به این مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم. از این مواد روی خمیر پای ریخته و با باقی‌مانده خمیر سطح مخلوط برنج را می‌پوشانیم. روی خمیر را زرین کرده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا روی آن طلایی شود.

 

منبع : روزنامه جام‌جم
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 478
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,733
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,611
  • بازدید ماه : 15,822
  • بازدید سال : 255,698
  • بازدید کلی : 5,869,255