فوج

طرز تهیه پلو قبولی
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

پلو قبولی

پلو قبولی

 

پلو قبولی● مواد لازم: 
▪ گوشت: ۵۰۰ گرم؛ 
▪ برنج: ۵۰۰ گرم؛ 
▪ نخود خیس کرده: ۲ لیوان؛ 
▪ سیر: ۱ بوته؛ 
▪ پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری؛ 
▪ روغن یا کره حیوانی: ۲ قاشق غذاخوری؛ 
▪ پیاز خام: ۱ عدد؛ 
▪ خرما: ۱۰ تا ۱۲ عدد؛ 
▪ نارنج: ۳ عدد؛ 
● ادویه (شامل: هل، تخم گشنیز، میخک، زعفران، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل): به میزان لازم؛ 
● طرز تهیه: 
گوشت و نخود و پیاز خام را می گذاریم تا بپزد برنج را خیس کرده و کمی نمک می زنیم، سیر را با زردچوبه کوبیده و کمی سرخ می کنیم. گوشت پخته، برنج، پیاز داغ، نخود و ادویه ها را اضافه کرده با آن کمی تفت می دهیم سپس آب برنج را اندازه می کنیم، بعد از جوش آمدن برنج، روغن را اضافه کرده و بعد از تمام شدن آب برنج آن را دم می کنیم. هسته های خرما را درآورده و کمی سرخ می کنیم و همراه نارنج با غذا سرو می کنیم و در آخر روی برنج زیره می پاشیم. 
▪ نکته: 
۵ تا ۶ عدد میخک کافی است.

 

منبع : خانواده ما

دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد