loading...
فوج
s.m.m بازدید : 306 1395/04/04 نظرات (0)

ته چین اسفناج

 

مواد لازم : 
برنج ۴ پیمانه 
گوشت بره ۶۰۰ گرم 
روغن ۲/۱-۱ پیمانه 
ماست ۲/۱-۱ پیمانه 
زرده تخم مرغ ۵ عدد 
زعفران ۱ قاشق چایخوری 
اسفناج ۲ کیلو 
نمک و فلفل به میزان لازم 
پیازداغ ۴ قاشق سوپخوری 
گرده غوره ۱ قاشق سوپخوری ( ویا درصورت نبودن گردغوره ۲۰۰ گرم آلو 
آب گوشت ۲/۱ پیمانه 


طرزتهیه:
۱- ابتدا گوشت را با کمی نمک و فلفل و زرچوبه و یک عدد پیاز می گذاریم تا بپزد.
۲- برنج را شسته و آن را به مدت ۲ ساعت خیس کنید سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
۳- درصورتیکه خواستید از آلو استفاده نمایید آن را بشویید و بعد یک جوش بدهید سپس هسته های آن را خارج نموده و کنار بگذارید.
۴- اسفناج ها را شسته و خرد نمایید و بعد بگذارید بپزد و بعد با کمی روغن آن را تفت دهید و بعد پیازداغ را به آن اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید و گردغوره را نیز در این مرحله اضافه نمایید و یا آلو را اضافه نمایید.
۵- اکنون زرده تخم مرغ، ماست، نمک و فلفل + آب گوشت و زعفران حل شده را با هم در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید و بعد روغن را به آن اضافه نمایید به اندازه ۲/۱ پیمانه از مایه را برداشته و کناربگذارید و بعد برنج را اضافه کنید.
۶- یک ظرف مناسب را انتخاب کرده کف و دیواره آن را چرب کرده یک لایه از مایه برنج را کف ظرف ریخته بعد یک لایه از مایه اسفناج را می ریزیم و بعد گوشت را روی آن می گذاریم و بعد مایه برنج را اضافه می کنیم و با قاشق سطح ته چین را صاف می کنیم ۲/۱ از مایه ماست و زرده را که کنار گذاشته بودیم را روی ته چین ریخته همین طور کمی روغن روی آن می ریزیم ( با قاشق ) و روی ظرف را فویل می کشیم یا درب آن را می گذاریم و بعد در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۲ ساعت می پزیم و بعد با ماست چکیده و زرشک و خلال پسته آن را تزئین نمایید.

 

منبع : شبکه جهانی جام جم
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 427
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,555
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,433
  • بازدید ماه : 14,644
  • بازدید سال : 254,520
  • بازدید کلی : 5,868,077