املت گوجه فرنگی
تخم مرغ : ۶ عدد
شیر هموژنیزه : ۶ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی : ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده : ۳ قاشق سوپخوری
روغن : ۶ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
دو املت ساده به روش بالا تهیه میطکنیم و لای هرکدام یک فنجان گوجه فرنگی مخلوط شده با جعفری و کمی نمک و فلفل میطریزیم و املت را لوله میکنیم.
شیر هموژنیزه : ۶ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی : ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده : ۳ قاشق سوپخوری
روغن : ۶ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
دو املت ساده به روش بالا تهیه میطکنیم و لای هرکدام یک فنجان گوجه فرنگی مخلوط شده با جعفری و کمی نمک و فلفل میطریزیم و املت را لوله میکنیم.