loading...
فوج
s.m.m بازدید : 323 1395/04/04 نظرات (0)

املت گوجه فرنگی

 

تخم مرغ  :  ۶ عدد
شیر هموژنیزه  :  ۶ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی  :  ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده  :  ۳ قاشق سوپخوری
روغن  :  ۶ قاشق سوپخوری
نمک  :   قدری
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و می‌زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی‌متر باشد روی آتش می‌گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می‌ریزیم به‌طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به‌دقت لوله می‌کنیم.
دو املت ساده به روش بالا تهیه میطکنیم و لای هرکدام یک فنجان گوجه فرنگی مخلوط شده با جعفری و کمی نمک و فلفل میطریزیم و املت را لوله می‌‌کنیم.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 440
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,890
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,768
  • بازدید ماه : 14,979
  • بازدید سال : 254,855
  • بازدید کلی : 5,868,412