loading...
فوج
s.m.m بازدید : 259 1395/04/06 نظرات (0)

سوپ حریره

 

سوپ حریره● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ ۴۵۵ گرم گوشت بره
▪ یک قاشق چایخوری زردچوبه
▪ یک و نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
▪ یک قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ ربع قاشق چایخوری پودر زنجبیل
▪ دو قاشق غذاخوری کره گیاهی 
▪ سه چهارم فنجان کرفس خرد شده
▪ یک عدد پیاز سفید خرد شده
▪ یک عدد پیاز قرمز خرد شده
▪ نصف فنجان گشنیز تازه
▪ ۸۲۲ گرم گوجه فرنگی خرد شده
▪ هفت فنجان آب
▪ سه چهارم فنجان عدس
▪ ۴۲۵ گرم نخود
▪ ۱۱۰ گرم ورمیشل
▪ دو عدد تخم مرغ (زده شده)
▪ یک عدد لیمو
● طرز تهیه
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید. سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد.
۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید. تخم مرغ ها و آبلیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد.
▪ زمان لازم: دو ساعت و ۴۵ دقیقه
مراکشی ها هر شب هنگام افطار از این سوپ استفاده می کنند.

[زینب سادات محسنی]

 

منبع : روزنامه ایران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 573
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,261
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,139
  • بازدید ماه : 17,350
  • بازدید سال : 257,226
  • بازدید کلی : 5,870,783