loading...
فوج
s.m.m بازدید : 274 1395/04/30 نظرات (0)

بادمجان ها را حلقه حلقه كرده سرخ می كنیم. در صافی می گذاریم تا روغن

اضافی آن چكیده شود. پیاز را بصورت دلخواه خرد كرده سرخ می كنیم بعد

گوشت چرخی را در داخل پیازداغ تفت می دهیم، نمك، فلفل، ادویه و سبزی

معطر را اضافه می كنیم. بعد رب گوجه را باكمی آب و ...

s.m.m بازدید : 342 1395/04/29 نظرات (0)

چغندر را شسته، پس از پخته شدن، پوست آن را گرفته و بخوبی خرد کنید.

پنیر فتا را خرد کرده به همراه برگ شاهی وچغندر خرد شده در ظرف مناسبی

بریزید، سپس گردو را به چهار تکه تقسیم کرده و روی مواد بریزید.در کاسه ای

کوچک، روغن زیتون و آبلیمو را با پودر خردل، شکر، نمک ...

s.m.m بازدید : 355 1395/04/28 نظرات (0)

ابتدا سیب زمینی ها رو خوب بشورین و تو یه قابلمه بگذارین آبپز بشه .تو این

فاصله بادمجان ها و کدو ها رو پوست بگیرین و بشورین و وقتی آبش کشیده

شد حلقه حلقه کنین و تو تابه یکم روغن زیتون بریزین و اونارو سرخ کنین.خب

حالا سیب زمینی ها تون رو که پخته شدن رو پوست بگیرین ...

s.m.m بازدید : 427 1395/04/27 نظرات (0)

دو عدد سیب زمینی را پوست کنده و به قطعات بزرگ خرد می‌کنیم و به مدت

۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب می‌جوشانیم. بعد از پختن سیب زمینی ها آنها را در

آبکش قرار داده سپس سیب زمینی‌ها را درون یک ظرف نچسب قرار داده و

درون فر با حرارت ۲۷۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت ...

s.m.m بازدید : 385 1395/04/26 نظرات (0)

به تعداد هر یک نفر یک سیب زمینی تمیز بشورید. با چنگال از چند جا سوراخ

کنید و بذارید توی فر به مدت ۱ ساعت و و اگر ماکروفر دارید توی ماکروفر با

درجه ی آخر نیم ساعت بمونه.... قبل از استفاده با چنگال امتحان کنید که

مغز پخت شده باشه. با چاقو از یک طرف سیب زمینی رو بشکافید ..

تعداد صفحات : 23

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 695
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,530
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,408
  • بازدید ماه : 22,619
  • بازدید سال : 262,495
  • بازدید کلی : 5,876,052