loading...
فوج
s.m.m بازدید : 273 1395/05/04 نظرات (0)

اکنون پیاز داغ را اضافه می کنیم و پس از افزودن رب گوجه فرنگی و زرشک

اجازه می دهیم کمی بیشتر سرخ شود و در نهایت نمک و کره را می

افزاییم. اکنون ته دیگ نان و یا کاهو می چینیم و لابه لای آن برنج آبکش

شده و مواد آماده شده با قارچ را می ریزیم و روی آن را ...

s.m.m بازدید : 305 1395/05/03 نظرات (0)

در یک‌ ماهیتابه‌ متوسط ابتدا کره‌ را آب‌ کنید ودر آن‌ قارچ‌ و پیاز را روی‌ حرارت‌

متوسط تفت‌دهید تا رنگ‌ آن‌ طلایی‌ شود، سپس‌ شعله‌ فر راروشن‌ کنید.‌سپس‌

در یک‌ کاسه‌ متوسط پنیر، زرده‌های‌تخم‌مرغ‌، جعفری‌ و نمک‌ و فلفل‌ را با

یکدیگرخوب‌ به‌ هم‌ بزنید تا کاملا نرم‌ شوند، سپس‌ باقارچ‌ها آن‌ را...

s.m.m بازدید : 257 1395/05/02 نظرات (0)

سرکه، سیر، برگ بو و پیاز خرد شده را در ماهی‌تابه‌ای می‌ریزیم و می‌گذاریم

با حرارت ملایم بجوشد تا پیاز نرم شود. گوجه‌فرنگی را پوره کرده همراه با

روغن به مواد بالا می‌افزاییم. همه مواد را مخلوط کرده و چاشنی را می‌

افزاییم. مخلوط را روی قارچ ...

s.m.m بازدید : 361 1395/05/01 نظرات (0)

درظرف فوندو آرد را با کره سرخ کنید، رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده

تفت دهید، سپس آب گوشت جوشان را روی آن بریزید و حرارت را ملایم

کنید. گوجه‌فرنگی را یک دقیقه در آب جوش قرار داده و سپس ۱ دقیقه

در آب سرد قرار دهید تا پوست آن جدا شود. سپس تخم‌های...

s.m.m بازدید : 390 1395/04/31 نظرات (0)

عدس را می‌پزیم و بعد از پختن، آب آن‌را کنار گذاشته و عدس را می‌کوبیم

تا کاملن له شود.در ظرفی روغن ریخته و پیاز سرخ شده را همراه با آرد

کمی تف می‌دهیم و سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل به آن می‌زنیم

و عدس کوبیده شده را به‌همراه آب‌عدس داخل آن...

تعداد صفحات : 23

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 428
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,566
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,444
  • بازدید ماه : 14,655
  • بازدید سال : 254,531
  • بازدید کلی : 5,868,088